Urológia - Vazektómia - férfiak sterilizálása

A férfiak esetében a sterilizálás jelenti a legbiztonságosabb fogamzásgátló módszert, amely megakadályozza az érett spermiumok eljutását a herékből /a spermiumok termelésének helye/ a méhbe az ejakuláció során. Az egészségügyi komplikációk fellépésének veszélye nagyon kicsi, szinte egyáltalán nem fordul elő. A férfiak sterilizálása sokkal egyszerűbb, mint a nők esetében, akik kórházi kezelésre szorulnak, és esetükben a műtét teljes altatásban történik.

Sterilizálás folyamata

Elkötik és átvágják az ondóvezetéket, mintát vesznek a szövettani vizsgálatok elvégzéséhez az ondóvezeték laboratóriumi igazolása céljából. A beavatkozás helyi érzéstelenítéssel nem tart tovább 30 percnél.

A férfiak sterilizálása fájdalommentes műtét. Nem sérül a potencia, sem az erekciós képesség, vagy az orgazmus elérésének képessége.

Felépülés

A sterilizálás utáni egy hónap elteltével két ellenőrző spermiogramot kell elvégezni, mégpedig pontosan a beavatkozás utáni negyedik és hatodik héten. Ez alatt az idő alatt tartózkodni kell a nemi érintkezéstől, kötelező az óvszer használata, mivel a sterilizálás után 10-15 ejakuláció szükséges ahhoz, hogy a kivezető ondóvezetékekből távozzanak a már kitermelődött spermiumok maradékai.

Mikor lehet elvégezni a beavatkozást

A sterilizálás nem végezhető el a tájékoztató beleegyezés aláírásának és a sterilizálás iránti kérelem benyújtásának napjától számított 30 napon belül.

A beavatkozás ára: 649,- euró teljes altatásban, 499 euró helyi érzéstelenítéssel

Ez az összeg magában foglalja a következőket: műtét, orvosi ellátás, egésznapos klinikai tartózkodás, gyógyszeres kezelés, műtétet megelőző kivizsgálás.

Mit kell tennie, ha műtétre akar jelentkezni:

Lépjen kapcsolatba velünk telefonon vagy e-mailben, és egyeztessen időpontot. Nincs szükség előzetes kivizsgálásra saját urológusánál – mi a klinikán elvégezzük az összes szükséges vizsgálatot.

Kapcsolat

Írj nekünk

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hívjon minket

Kapcsolat űrlap


Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
MediKlinik
Kapcsolatfelvétel

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+421 903 463 425

© Copyright 2004 - 2020 MEDIKLINIK - Minden jog fenntartva